Yentl

Petra de Vormer / NEWBORN - Newborn Fotografie / / 0 Comments / Like this
NEWBORN YENTL

Yentl

Op 4 januari stond de eerste newbornshoot van het jaar op de agenda bij ons in de pop-up studio in Hendrik-Ido-Ambacht. De 19 dagen jonge Yentl, een heel klein en tenger meisje, met hele mooie amandelvormige ogen. Wat een popje… Met een geboortegewicht van 2540 gram en slechts 46 cm lang is ze toch wel de kleinste newborn die we hebben mogen fotograferen. Bij aankomst lag ze heerlijk te slapen en dat bleef zo, ze was heel relaxt waardoor de sessie heel ontspannen verliep. Totdat de kleine dame honger kreeg, toen was het klaar. Prima hoor, je hebt het heel goed gedaan Yentl!

Dank je wel mama Kimberly en papa Ricardo, dat wij jullie mooie Yentl Nova mochten vereeuwigen.

De mama en papa kunnen met hun wachtwoord hier inloggen om de foto’s Yentl te bekijken.

Wat je samen deelt is mooier
Instagram
Facebook
Facebook
YouTube

Geef een reactie

Om de privacy van onze klanten te beschermen hebben wij de rechtermuis-klik geblokkeerd.