Wedding Emmy & Jochem

Wedding Emmy & Jochem

Emmy is het nichtje van Petra en inmiddels ruim 1,5  jaar geleden vroeg Emmy of Ton misschien ook huwelijksfotografie doet en haar huwelijk zou willen fotograferen. Iets wat we nog niet eerder hadden gedaan, spannend, leuk en heel vereerd!
Trouwfotografie is een hele andere tak van fotografie, een vak apart. We weten niet eens of het ons wel ligt, of het bij ons past, maar een kans om iets te mogen proberen slaan wij niet snel af. Natuurlijk moet je voorbereid zijn en alles goed met het aanstaand bruidspaar doorspreken. Een goed begin is het halve werk.

Emmy wil geen etiquette, het mag best feestelijk en speciaal zijn, maar geen haute couture of bling bling, een basic wedding zoals veel bruidsparen dit tegenwoordig wensen. In plaats van een grote bruidstaart, verschillende taartjes op een gezellig aangeklede tafel, zelf de versieringen maken, geen bedankjes en kaarten laten maken, maar een middag zelf knutselen met familie en/of vrienden. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Dit zou als een rode draad door de dag moeten lopen. (het thema is “a Touch of Red”)

Emmy en Jochem wonen in Rotterdam en daar zal alles gebeuren.
Op de plek waar zij elkaar ooit ontmoette zullen zij elkaar weer voor het eerst zien, zal er gegeten en gefeest worden, maar ook de huwelijks ceremonie vind daar plaats: Speeltuin Kralingen.
Emmy’s vader wordt voor die dag speciaal beëdigd tot BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand). Dat is nog eens een bijzondere wijze om door je vader weggegeven te worden.

6 weken voorafgaand aan de bruiloft is dan eindelijk het moment dat we bij elkaar kunnen komen om de wensen van het bruidspaar door te spreken en wordt het draaiboek van de trouwdag in elkaar gezet.

2 september breekt aan, een spannende dag… “Yes I do”

Ton rijdt tussen Rotterdam en Krimpen aan den IJssel (het ouderlijk huis van Jochem) om het aanstaand bruidspaar in aanloop naar het huwelijk te kunnen fotograferen. Bij de kapper en visagie van Emmy loopt het uit, waardoor de tijd voor de geposeerde bruidsshoot behoorlijk gedrukt wordt, maar hé, roeien met de riemen die je hebt, and so we did!

Als de bruid arriveert en haar bruidegom haar ziet… wat een mooi moment, wat mooi om vast te leggen…  ze stralen! Dan gaat het snel, de geposeerde trouwfotoreportage wordt gedaan in het Arboretum Trompenburg (wat naast de speeltuin ligt), daarop volgt het eten en als we dat gehad hebben worden snel de corsages opgespeld en de groepsfoto gemaakt, want het is bijna tijd voor de huwelijksceremonie.

Even lijkt het erop dat de ceremonie letterlijk in het water valt, het begint te regenen, maar gelukkig is er ook voldoende ruimte onder de veranda van het clubhuis, waardoor de ceremonie toch nog op tijd en droog kan worden gehouden. De fotograaf springt tussen de druppels door om toch zoveel mogelijk mooie momenten vast te kunnen leggen.  De BABS/PAPS neemt het woord en als de bekende woorden zijn uitgesproken is het huwelijk voltooid.

Na de felicitaties en het aansnijden van een taart wordt er nog lang en uitbundig gefeest.

Emmy en Jochem, wij wensen jullie namens ons en ook namens Touched Photography een heel lang, gezond en gelukkig huwelijk, dat jullie maar samen oud mogen worden.

Dank je wel voor deze mooie kans!

Wat je samen deelt is mooier
Instagram
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube

5 gedachten over “Wedding Emmy & Jochem”

 1. Yvonne de Roode

  Dit is nog eens wat anders dan het traditionele trouwalbum, maar zeker niet minder mooi.
  Het blijft toch een speciale dag en een geweldig aandenken voor iedereen en voor jullie in het bijzonder!
  Liefs van Yvonne

 2. Dankjewel Yvonne,
  Ook voor ons was het inderdaad een mooie dag en wij zijn blij met het resultaat 😉

 3. deze bijzondere dag is op een bijzondere manier zo weergegeven, een hele dikke voldoende en een perfect voorbeeld met wat jullie allemaal in de mars hebben.
  Dank, dank, dank!

 4. Petra de Vormer

  Heel graag gedaan! We zijn vooral blij dat Emmy & Jochem er blij mee zijn, maar het is natuurlijk altijd alleen maar leuk als anderen het ook mooi vinden. Dus Thanx Oompje 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *