HAPPY BIRTHDAY ANGELICA

 

HAPPY BIRTHDAY ANGELICA

Happy Birthday to You
Happy Birthday to You
Happy Birthday lieve Annie
Happy Birthday to YOU <3

Het is alweer een jaar geleden dat de kleine Angelica ter wereld kwam. We blikken even terug:

“Voor ons de tweede keer dat we in de startblokken zaten om naar een ziekenhuis te gaan voor een Just Born reportage. Door complicaties in de zwangerschap was langer wachten niet verantwoord, als de bevalling niet uit zichzelf zou beginnen moest er een handje geholpen gaan worden.

18 februari was er al 1 cm ontsluiting geconstateerd, dus er was een kleine hoop dat de bevalling uit zichzelf zou beginnen, maar Angelica maakte geen enkele aanstalte…

Daarom melden Nathalie en Michael zich al vroeg in de ochtend van 19 februari in het IJsselland Ziekenhuis om de geboorte van hun tweede dochter op gang te helpen. Omdat Nathalie (zoals meer vrouwen) het toch wel een “dingetje” vind om een fotograaf bij de bevalling te hebben, hadden we afgesproken om foto’s van de kleine net na de geboorte te maken, de zogenaamde Just Born reportage. In de praktijk betekend dat je als fotograaf meestal op de gang zit te wachten -eventueel met andere familieleden- totdat je gehaald wordt.

Nathalie had een groepsappje aangemaakt en hierin werd iedereen op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Het eerste berichtje komt al vroeg; inclusief selfie voor de deur van het ziekenhuis, nog samen lachend en gewapend met haar roze koffertje, er helemaal klaar om de derde dame van het gezin te verwelkomen vandaag.

De dag begint met dezelfde 1 cm., dat schiet dus nog niet op. En vlotten wil het zeker niet, want om 13;30u was er nog maar 1 cm bij gekomen…. Nog steeds gebeurd er weinig, Angelica lijkt niet van plan te zijn om snel naar buiten te komen. Het blijft rustig en het wachten is op een volgende “pil”, die rond 17:30u zou worden gegeven. En misschien worden ook de vliezen gebroken, wat het bevallen mogelijk zou kunnen versnellen.

Om 18:30u komt een berichtje: vliezen gebroken, 3 cm. ontsluiting. Weeën worden pijnlijker
Zou het dan eindelijk gaan vlotten voor de aanstaande papa en mama.

Het is duidelijk het startsein geweest, want dan gaat het ineens heel snel. Weer een uur later vind Michael nog even een moment om ons te laten weten dat Ton beter kan komen! En 10 minuten later is ze er ineens!! Ton zit nog in de auto… best een beetje balen, maar 9 minuten later kan hij zich gelukkig melden.
Het is toch nog even wachten op de gang en in de tussentijd druppelen de grootouders en grote zus ook binnen. Eindelijk (want wat duurt dat wachten dan lang haha) komt Michael met een big smile aangelopen om groen licht te geven.

Angelica ligt heerlijk rustig bij haar moeder op de borst en Nathalie straalt. Apetrots en terecht.

Om 22:50u is het mooi geweest en tijd om het kersverse gezin alleen te laten.”

Een aantal dagen later zien we elkaar weer, nu voor de newbornshoot, maar daar plaatsen we aanstaande donderdag (op Throwback Thursday) een blog over, gewoon omdat het zo leuk is om even terug te kijken op die bijzondere momenten.
Angelica’s ouders maakte een bijzonder digitaal geboortekaartje en hiervoor hebben zij onder andere gebruik gemaakt van onze foto’s, super leuk dat we dit kaartje -met toestemming van hen- mogen plaatsen.

En binnenkort mogen we weer, dan voor de bevalling van zusje nummer 3!!

Voor nu wensen we Nathalie, Michael, Valentina en natuurlijk Angelica een geweldige dag!
Heel veel plezier en nog vele jaren met jullie heerlijke, knappe en vooral vrolijke Annie 😉

 

 

Wat je samen deelt is mooier
Instagram
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.