BIRTH DJIM

BIRTH DJIM

Met Dorsey en Melvin hadden we 20 april het kennismakingsgesprek, Ton en ik gingen samen, omdat Ton de geboorte zou fotograferen, en aangezien ik (Petra dus) het album maak vinden wij het belangrijk dat de mensen ons allebei leren kennen.
Een maand later was het al zover… Ton werd gebeld dat Dorsey opgenomen zou worden en de weeen opgewekt zouden worden. 18 mei vertrok Ton daarom aan het begin van de avond naar het St. Fransiscus Gasthuis in Rotterdam.

Die avond gebeurde er echter nog niet veel en er werd ook niet veel verwacht, ook niet voor de nacht. Daarom besloot Ton na overleg om dan toch maar weer naar huis te gaan, zodat hij misschien nog wat kon slapen. Zo gezegd, zo gedaan en na een rustige nacht begon de ochtend met een whatsapp berichtje..: Hoe gaat het? Het rommelde inmiddels wel, maar nog geen echte vaart, toch besluit Ton om naar het ziekenhuis te gaan, je weet tenslotte maar nooit!

Daar aangekomen is het nog steeds afwachten, want die kleine maakte nog geen aanstalten om naar buiten te komen. Tijdens het wachten komen ook Dorsey’s ouders en haar broer langs. Dorsey’s moeder blijft bij de bevalling -super mooi als je als moeder de bevalling van je kleinkind mag mee maken- en haar vader en broer wachten op de gang.
Dan komt daar toch het moment dat Dorsey mag gaan persen. Al het hoofdje staat komt met iedere wee het moment dichterbij. De spanning stijgt en is goed te zien op de gezichten van Melvin en Dorsey’s moeder en de oerkrachten lees je van Dorsey’s gezicht. Wauw…moeder natuur…

En dan ineens…daar is hij DJIM
helemaal onder het vet wordt hij snel op zijn moeders borst gelegd.
Dan komt de emotie, tranen en een gelukzalige lach…

Familie komt al snel de kleine man bewonderen, wat een trots zie je dan weer. Vooral als Melvin zijn zoon voor het eerst in zijn armen krijgt.
Het duurt nog even voordat de placenta geboren wordt, maar als deze er ook eenmaal is kan ook grote broer Dorus kennis maken met zijn broertje, mooie momenten die nu vereeuwigd zijn.

Als Djim helemaal nagekeken is, aangekleed en bij zijn moeder aan de borst ligt te drinken rond Ton het af en rijdt tevreden naar huis.

Dorsey, Melvin en Dorus, onwijs bedankt dat wij de geboorte van Djim voor jullie mochten fotograferen en bundelen in een album. Wij wensen jullie heel veel plezier, geluk en gezondheid met jullie prachtige gezin!

~Touched by the miracle of life~

Bekijk hieronder de selectie foto’s -in de vorm van een mini slideshow- die met toestemming van ouders geplaatst mag worden.

Wat je samen deelt is mooier
Instagram
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *