FAMILY – mama wordt 60 jaar

FAMILY –  mama wordt 60 jaar

Al lang niet nieuw meer, maar nog steeds net zo leuk en waardevol als vroeger. De family shoot of de gezinsshoot! Foto’s van kinderen en kleinkinderen, die geschonken worden aan moeder/oma en of vader/opa. Iets wat we niet regelmatig doen, maar natuurlijk doen we ook dit met plezier en bereiden we ook deze sessie voor met aandacht. We overleggen waar we fotograferen en wat past bij Opa/Oma.

Dit keer was het onze eigen buurmeisje (haha, ze is zelf ook al moeder, maar ze blijft buurmeisje ;)), zij wilde graag een reportage van haar family en dat van haar broer, omdat moeders 60 jaar zou worden.

Als dan besloten is of het binnen of buiten shooten wordt, gaan Ton en ik bijna altijd op pad, op zoek naar een leuke en geschikte locatie. We komen niet graag vaak op dezelfde plek, we houden van afwisseling.
We gaan ook regelmatig gewoon op pad om alvast wat plekjes te zoeken, dus soms weten we ook al direct: daar gaan we naartoe.

Een reportage die buiten, op locatie plaatsvind is eigenlijk altijd een mix van geposeerd en life style (ook wel moment design genoemd), lekker spontaan en ongedwongen. Kijken in de camera is niet altijd het leukste plaatje, en bovendien is het ook zo vreselijk persoonlijk, daar spelen we gewoon graag op in.

Deze keer gingen we met de family naar Ridderkerk, een voor ons nieuw plekje (zo verrassend hoe je soms plekjes ontdekt, die er al eeuwigheden schijnen te zijn, maar waarvan je het bestaan niet wist, zelfs niet als je al jaren in de buurt woont). Direct aan de Noord.

Omdat je met kinderen altijd moet afwachten hoe het loopt (trouwens hahaha, sommige volwassenen kunnen er ook een houtje van ;)) nemen we de tijd en hebben we diverse opties voorbereid.

De twee kleine meisjes beginnen heel enthousiast, dat begint goed! En eigenlijk blijft het goed gaan tot dat de jongste telg vlakvoor het einde besluit dat ze het niet meer op die manier wil hahaha.
Ton (keigoed met die mini mensjes) gooit nog even z’n trukendoos open en krijgt nog een klein glimpje voor elkaar. Dan is het klaar.

Dank je wel voor de leuke opdracht Sandra!

~Family – where life begins and love never ends~

Wat je samen deelt is mooier
Instagram
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.