NEWBORN DAAN

Petra de Vormer / NEWBORN - Newborn Fotografie / / 0 Comments / Like this

NEWBORN DAAN

Het verhaal van Daan begint al bij de geboorte van Julietta, waar de mama van Daan als verpleegkundige assisteerde bij de bevalling en ik (Petra) de bevalling fotografeer. Eline is een hele lieve jonge vrouw en zelf zwanger van haar eerste kindje. We hadden een hele leuke klik en ik bood haar mijn kaartje aan, want wie weet…

Tot mijn vreugde nam Eline enige tijd later inderdaad contact op.
We hebben heel veel gesproken en allerlei ideeën uitgewisseld en uiteindelijk zouden wij de geboortereportage en de newbornshoot voor hen mogen verzorgen. Wauw!

Er was echter 1 heel lastig “dingetje”, onze vakantie liep ten einde op de uitgerekende dag. Een aangezien een bevalling zich meestal niet laat plannen zou het erom spannen. Helaas, kleine Daan besloot eerder ter wereld te komen. Ontzettend jammer, want wij zaten duizenden kilometers weg, we zullen zijn verjaardag in ieder geval nooit vergeten. Daan werd geboren op 25 september, onze 25e trouwdag!

Op 8 oktober reden we daarom naar een klein plaatsje nabij Nijmegen om een newborn reportage van Daan te maken. Daan liet het allemaal maar over hem heen komen. Met papa op de foto, met mama, met papa en mama, maar natuurlijk ook alleen. Het enige wat Daan niet zo fijn vond zijn ‘kriebelstofjes” en hij ligt heel graag op zijn buik, daar hebben we dan ook hele mooie plaatjes van (al zeggen we het zelf ;))

OhLaLa ChocolaDaan’s papa heeft pas een chocolaterie geopend in Arnhem en het leek ons leuk om ook wat foto’s in dit thema te maken, maar ja…, we kwamen daar toch wel tijd te kort voor. Daarom reden we een week later naar Arnhem! Foto’s van Daan tussen de chocola met zijn eigen koksmuts die we speciaal lieten maken en zelfs een romper met het logo. Wat was ook dat ontzettend leuk om te doen, altijd weer een uitdaging, want tenslotte weet je maar nooit of zo’n kleintje “mee werkt”. En Ton maakte voor Jasper ook gelijk foto’s van de winkel en de (overigens overheerlijke) producten die hij daar maakt. Je neemt letterlijk een kijkje in de keuken, hij verzorgt er zelfs workshops! Aanrader, kijk maar eens op zijn website.

Nu is dan eindelijk de reportage af en hebben we wederom een slideshow gemaakt die we graag met jullie delen. We zijn benieuwd naar jullie reacties!

Lieve papa en mama van Daan: de foto’s vinden jullie door te klikken op de links:
Newborn
OLaLa

Onwijs bedankt, Jasper en Eline, voor jullie gastvrijheid, vertrouwen en gezelligheid! Wij wensen jullie alle geluk, liefde en plezier met jullie kersverse gezin en winkel.

~Touched by moments of Love and everyday’s little things in Life~

Wil je ook zo’n mooie reportage van jullie kindje? Neem dan tijdig contact met ons op, wij hebben maar beperkte plaats in onze agenda en die staat daarom dan ook al snel vol.

Wat je samen deelt is mooier
Instagram
Facebook
Facebook
YouTube

Geef een reactie

Om de privacy van onze klanten te beschermen hebben wij de rechtermuis-klik geblokkeerd.