Afscheidsfotografie Touched Photography Goodbye Afscheidsfotografie verkleind

Waarom afscheidsfotografie?

Waarom afscheidsfotografie?

Er zijn zoveel belangrijke momenten die we vastleggen, momenten die we willen bewaren voor later, als je er niet meer bent. Voor de kinderen, die nu nog klein zijn en zich wellicht niet herinneren hoe het was. Gewoon omdat ze zo bijzonder zijn, zo emotioneel geladen en de warme gevoelens kunnen terugbrengen.

Het afscheid nemen van een geliefde, is dat niet juist één van de meest emotionele momenten in ons  leven? De emoties, de warmte die gegeven werd door familie en vrienden, het delen, het samen zijn. Of die momenten die je je niet meer kunt herinneren, omdat ze als een roes aan je voorbij zijn gegaan….

Terugblikken geeft inzicht over hoe het was,  kan steun geven, het houd de herinnering voor kinderen levend, samen kijken bied troost, het is fijn voor mensen die niet aanwezig konden zijn (buitenland, ziekte bijv.) en wanneer de beelden gebonden zijn in een mooi album, zijn er geen woorden meer nodig.

~ Wordt geraakt door de liefde in de emoties, bijna nergens is zoveel liefde als op een afscheid…~

Wil je meer informatie over afscheidsfotografie van Touched Photography?
Neem dan gerust met ons op:
info@touched.photography of bel/whatsapp: 085-1301199

afscheidsfotografie

Wat je samen deelt is mooier
Instagram
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube